Taka-akselien tilaus

Renault Kangoo -taka-akselit

Nykyään myymme taka-akseleita myös automalliin Renault Kangoo. Myymissämme akseleissa on V-mallinen poikkipalkki ja näkyvissä etummaiset sekä takimmaiset vääntösauvat. Jos autossa on pyöreä putkimallinen poikkipalkki ja sen ulkopuolella näkyy vain yksi vääntösauva, eivät myymämme taka-akselit sovi kyseiseen autoon. Yritämme hankkia siihenkin sopivia käytettyjä akseleita varastoomme myöhemmin.

Silloinkin, kun V-poikkipalkkimallisia akseleita ei ole varastossamme, voimme vaihtaa asiakkaan meille lähettämään akseliin uudet taemmat vääntösauvat, kunhan akseli on edellä kuvailtua V-poikkipalkkimallia. Myös vaihtopalvelun voi tilata verkkokaupasta, mutta vaihtopalvelun tilaamisen jälkeen akselia ei saa lähettää meille ennen kuin olemme ottaneet yhteyttä (ellei asiasta ole sovittu etukäteen).

Se, mitä Peugeot- ja Citroën-akselien avaamisesta ja korjaamisesta sanotaan niitä käsittelevällä sivulla, ei koske näitä akseleita. Jousenvaihdon lisäksi emme rutiininomaisesti tee näille mitään korjaustoimia, vaikka tarkistammekin kunnon päällisin puolin ja myymme akselit toimivina.

Annamme pyydettäessä mielellämme lisätietoja. Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen avulla.

Hinta nyt 390 €

Hinta (sis. alv 24 %) on voimassa 4.6.2020 vain verkkokaupassa. Rikkinäinen taka-akseli otetaan vaihdossa.

Toimitusaika on 1–12 arkipäivää, jos aukioloaikojen yhteyteen ei ole merkitty lomaa (merkitään aina hyvin selvästi). Jos aukioloaikojen yhteyteen on merkitty loma ja se on meneillään tai alkaa alle vuorokauden kuluttua, uudet tilaukset toimitetaan vasta loman jälkeen. Tilauksen lisätietoihin kannattaa merkitä toimituspäivää koskevat toiveet tai suunniteltu asennuspäivä, jos toimituspäivällä on suuri merkitys. Meihin voi myös aina ottaa erikseen yhteyttä tarkan toimitusajan selvittämiseksi.

Jos akseli lähetetään, rahdin hinta on ovelle yritysosoitteeseen toimitettaessa 39 euroa (vain Suomessa). Mikäli haluatte toimituksen kotiovelle, ottakaa yhteyttä. Me maksamme vaihto-osan paluurahdin. Ohjeet paluurahtia varten tulevat toimitusosoitteeseen kirjeitse, jos ei muuta ole sovittu.

Tässä verkkokaupassa on maksutapavaihtoehtoina tilisiirto etukäteen (meille mieluisin) ja Checkout-maksupalvelu. Teron tallin verkkokaupassa, jossa myydään nykyään samoja tuotteita, saattaa olla maksutapoja enemmän (myös Checkoutin sisällä).

Tilaus (malliin Renault Kangoo):

Kerromme tilaukseen liittyvien henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteessamme. Tilaajan oikeuksista henkilötietoihinsa liittyen kerrotaan selosteen kohdassa 5.

Taka-akselien korjaustoiminta ja myynti on siirtymässä vähitellen vanhan yhteistyökumppanimme itsenäiseksi toiminnaksi Menovehkeen porukan jäädessä eläkkeelle. Voitte silti vielä jonkin aikaa tilata meiltäkin.

Jos haluatte noutaa tilauksen ja maksaa noudon yhteydessä kortilla tai käteisellä, ottakaa yhteyttä Teron talliin.

Valitkaa alla olevasta luettelosta, onko autossa ABS-jarrut vai ei, ja haluatteko akselin kokonaan käytettynä vai uusin taemmin vääntösauvoin, vai haluatteko lähettää meille akselin, johon vaihdamme uudet taemmat vääntösauvat (jotka kuuluvat hintaan). Kunkin vaihtoehdon oikealla puolella on sen hinta (sis. alv 24 %) ja alapuolella saatavuustilanne, mikäli saatavuus on rajallinen.

Huom! Myymme vain V-poikkipalkkimallia (ks. sivun alku).

EI ABS 390 €
ei juuri nyt saatavilla
ABS 390 €
ei juuri nyt saatavilla
uusin t. vääntösauvoin, EI ABS 390 €
saatavilla 2 kpl
uusin t. vääntösauvoin, ABS 390 €
saatavilla 2 kpl
vääntösauvanvaihto, EI ABS 390 €
vääntösauvanvaihto, ABS 390 €

Valitkaa tästä akselin toimitustapa
(jos ei sopivaa vaihtoehtoa ole, soittakaa):
Rahti ovelle yritysosoitteeseen Suomessa (39 €)
Akseli noudetaan myymälästä (ei toimituskuluja)

Toimitusaika on mainittu sivun alkupuolella. Jos olette valinnut noudon, ilmoitamme teille, kun tilaus on noudettavissa (osoitteesta Kalliorinne 25, Norrbynharjun teollisuusalue, Parainen).

Tilaajan yhteystiedot:

Kaikkia yhteystietoja ei ole pakko antaa, jotta tilaus onnistuisi, mutta kaikista voi olla hyötyä yhteydenpidossa.

Nimi (aina pakollinen):

Osoite:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite (mm. tilausvahvistuksen lähettämiseen):

Sähköpostiosoite uudestaan (kirjoitusvirheiden varalta):

Vastaanottajan yhteystiedot (jos ei tilaaja):

Nimi:

Osoite:

Puhelinnumero:

Mahdollisia lisätietoja tilauksen käsittelijälle:

Seuraavalla sivulla tarkistetaan tilaus ja valitaan maksutapa.

Yritys: Menovehje Avoin yhtiö
Y-tunnus: 0493914-6
Puh/txt: 050-3757958
E-mail: menovehje@menovehje.fi
Osoite: Kalliorinne 25
21600 Parainen
Menovehje Fonectan kartalla
Huom! Jos aiotte tulla käymään,
soittakaa ensin!
Avoinna: ma–pe klo 8–15.45

Linkit omiin sivuihin:

Linkit muualle: