Peugeot-, Citroën- ja Renault-varaosat

Varaosamyynti ei jatku entiseen tapaan

Suurin osa toiminnastamme on siirtynyt vanhalle yhteistyökumppanillemme (eläköitymisemme vuoksi), joten alla olevat tiedot ovat ainakin osittain vanhentuneita. Toimintaamme jatkaa osittain Teron talli.

Monet sellaisetkin Peugeot-varaosat, joita muualta on vaikea löytää

Valikoimissamme on paljon purkuosia, uusia alkuperäisosia, uusia tarvikeosia ja tarkistettuja vaihteistoja, moottoreita, akselistoja ym. lähes kaikkiin liikenteessä oleviin Peugeot-malleihin. Uusimpiin malleihin myymme pääsääntöisesti uusia osia.

Citroën-varaosat

Koska Peugeot ja Citroën ovat sukulaismerkkejä, myymme varaosia myös moniin Citroën-malleihin.

Peugeot- ja Citroën-taka-akselit

Myymme asennusvalmiita korjattuja taka-akseleita seuraaviin malleihin: Peugeot 206, Partner, 405, 306 ja 106 sekä Citroën Berlingo, Saxo, Xsara, Xsara Picasso, ZX ja AX. Meillä on noin 30 vuoden kokemus taka-akselien korjaamisesta, joten laadussa ja takuussa ei ole puutteita.

Taka-akseleita voi tilata joko verkkokaupasta tai ottamalla meihin yhteyttä perinteisin tavoin. Verkkokaupassa Peugeot-taka-akselit ja Citroën-taka-akselit ovat tällä tilaussivulla.

Renault Kangoo -taka-akselit

Nyt myymme taka-akseleita vaihto-osina myös automalliin Renault Kangoo. Myymissämme akseleissa on V-mallinen poikkipalkki ja näkyvissä etummaiset sekä takimmaiset vääntösauvat. Akseleita, joissa on pyöreä putkimallinen poikkipalkki ja näkyvissä vain yksi vääntösauva, emme vielä myy, mutta yritämme saada niitäkin varastoon myöhemmin.

Jos emme pysty myymään kokonaista akselia, voimme tarvittaessa vaihtaa meille lähettämäänne akseliin uudet taemmat vääntösauvat, kunhan se on edellä mainittua V-poikkipalkkimallia.

Verkkokaupassa Renault Kangoo -taka-akselit ovat tällä tilaussivulla.

Toimitus mihin tahansa Suomessa

Toimitamme osia kaikkialle Suomeen useiden kuljetusliikkeiden välityksellä.

Asennuspalvelu

Meiltä saa myös asennuspalvelua. Kysykää lisää sähköpostitse tai puhelimitse.

Yritys: Menovehje Avoin yhtiö
Y-tunnus: 0493914-6
Puh/txt: 050-3757958
E-mail: menovehje@menovehje.fi

Linkit omiin sivuihin:

Linkit muualle: