Leijonaosat-verkkokauppa

Tilausten tekeminen

Kerromme tilaukseen liittyvien henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteessamme. Tilaajan oikeuksista henkilötietoihinsa liittyen kerrotaan selosteen kohdassa 5.

Kullakin tilaussivulla on ensin tuotteiden kuvaukset ja muuta tärkeää tietoa ja sen jälkeen tilauslomake, jonka avulla voi tilata yhden tuotteen kyseiseltä sivulta. Lomakkeet ovat hyvin selkeitä, ja tilauksen joka vaiheessa tilaajalle annetaan kyseistä vaihetta koskevat tarpeelliset ohjeet. Tätä sivua ei siis tarvitse lukea, jotta voisi aloittaa tilaamisen.

Tällä hetkellä verkkokaupassamme on seuraavat tilaussivut:

Kun tilauslomake on täytetty, siirrytään tilauksen vahvistukseen ja maksutavan valintaan. Siinä vaiheessa voidaan valita seuraavista vaihtoehdoista (jotka kuvaillaan myös kyseisellä sivulla):

tilisiirto etukäteen
Jos valitaan tilisiirto, tuote maksetaan tilausvahvistuksessa olevien maksutietojen perusteella perinteiseen tapaan, ja maksunvälityksessä voi olla pieni viive riippuen maksajan käyttämästä pankkiryhmästä. Meidän tilimme on Liedon säästöpankissa.
Checkout
Jos valitaan Checkout, maksu suoritetaan Checkout-maksupalvelussa (linkki Checkout-palvelun maksuehtoihin), jossa on monta vaihtoehtoista maksutapaa (kuten pankin verkkomaksu, luottokortti ja lasku). Kaikkia maksuehtojen mainitsemia maksutapoja Checkout-palvelussa ei välttämättä aina tarjota. Täydellinen luettelo näytetään ennen maksun suorittamista. Checkout-maksu näkyy meille suoritettuna, kun se on asianmukaisesti hyväksytty, vaikka maksu todellisuudessa suoritettaisiinkin vasta esimerkiksi laskun eräpäivänä. Checkout-palvelun käyttäminen vaatii selaimelta evästeiden sallimista, joten mikäli niitä ei voida tai haluta sallia, on maksutavaksi valittava tilisiirto etukäteen. Useimmat suositut selaimet sallivat evästeet oletusarvoisesti.

Kun maksutapa on valittu, lähetetään tilaus käsiteltäväksemme ja siirrytään tarvittaessa Checkout-maksupalveluun.

Tuotteiden saatavuus

Jos tilaussivulla ei puhuta saatavuudesta mitään, on sivun tuotteita saatavilla paljon. Saatavuustilanne mainitaan vain niiden tuotteiden osalta, joiden saatavuus on huomattavan rajallinen.

Yritys: Menovehje Avoin yhtiö
Y-tunnus: 0493914-6
Puh/txt: 050-3757958
E-mail: menovehje@menovehje.fi
Osoite: Kalliorinne 25
21600 Parainen
Menovehje Fonectan kartalla
Huom! Jos aiotte tulla käymään,
soittakaa ensin!
Avoinna: ma–pe klo 8–15.45

Linkit omiin sivuihin:

Linkit muualle: