Vanne-rengasromun keräys

Uusi toimija

Tällä sivulla oleva teksti koskee nykyään Teron tallin toimintaa eikä välttämättä pidä enää täysin paikkaansa.

Teron tallin vanneromusivulle

Teron tallin kotisivulle

Maksamme renkaiden vanteista

Ostamme käytöstä poistuneita vanteellisia renkaita ja pelkkiä vanteita pienissä ja suurissa erissä, jos ne tuodaan meille. Vaihtoehtoisesti voimme joissain tapauksissa järjestää kuljetuksen maksamatta itse romusta. Ottakaa yhteyttä ja kysykää!

Kuorma-autoilijat, kuljetusliikkeet ja traktorinkuljettajat, mikäli saatte jostain isoja eriä vanneromua ja kuljetus sopii muihin ajoihinne, hyödytte enemmän kuin tyhjänä ajosta. Muistakaa neuvotella hinnat etukäteen! Ostamme vanteet tai vanteelliset renkaat tai maksamme rahdin.

Vinkki 4H-kerhoille ja vastaaville

Tämä on hyvä, ympärivuotinen ansaintamahdollisuus. Ihmisillä on romutettavia vanteellisia renkaita jopa kerrostalojen varastoissa pieniä määriä ja omakotitaloissa ja maaseutuasuntojen varastoissa isoja määriä. Kaatopaikat ym. veloittavat siitä, että ottavat vanteita ja renkaita vastaan, joten ihmisille kertyy niitä helposti. Mikäli saatte järjestettyä kuljetuksen pelkän dieselin hinnalla (siis vaikkapa vanhempien tai naapurien kuorma-autolla tai sopivasti varustetulla traktorilla), kannattaa vanne-rengasromua tuoda jopa kaukaa.

Teron tallin vanneromusivulle

Yritys: Menovehje Avoin yhtiö
Y-tunnus: 0493914-6
Puh/txt: 050-3757958
E-mail: menovehje@menovehje.fi

Linkit omiin sivuihin:

Linkit muualle: